Voor wie

VOOR WIE

Coaching is er voor diegene die op zoek wil gaan naar persoonlijke antwoorden op vragen over leven, relatie, werk en studie. Er zijn weinig thema’s waarmee je niet bij een coach terecht kunt voor begeleiding in je zoektocht naar antwoorden en oplossingen. Deze krijg je niet op een presenteerblaadje aangereikt. Het bijzondere is dat tijdens het traject de antwoorden binnen jou zelf ontstaan. Het is de coach die jou helpt dat te ontdekken, op een dieper niveau te begrijpen en ze vervolgens in te zetten in jouw leven. 

Recercare Coaching is er voor jou!

Waarom zou je dat doen, een coachtraject volgen? Omdat het bij kan dragen aan een gelukkig en zinvol leven. Omdat je jezelf echt, en op diepere niveaus, leert kennen en daarmee het enorme potentieel aan mogelijkheden, verlangens, vitaliteit en wijsheid dat er in jou bestaat aanspreekt en tot ontwikkeling brengt. En dat is iets waar jij recht op hebt.
Ik coach mensen vanaf 17 jaar op bovenstaande gebieden. Jongeren, adolescenten, volwassenen en ouderen. Dat doe ik op individuele basis, met partners (relatiecoaching) of teams binnen het bedrijfsleven.
Als jij het aandurft maken wij samen van jouw vraagteken een uitroepteken!

Een coachtraject zou wel eens een heel erg groot cadeau aan jezelf kunnen betekenen!

Wil je sterker in je schoenen staan? Heb je behoefte aan meer vitaliteit, plezier en bezieling? Wil jij je eigen richting bepalen?
Ik help jou hier graag mee.
Neem vrijblijvend contact op. Of reserveer nu voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Volg ons
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!