Ervaringen

ERVARINGEN

Wat anderen vinden van de coaching door Recercare:

Quirijn heeft een persoonlijke en gerichte aanpak
Ik heb een coaching traject bij Quirijn Snijder gevolgd. Hij heeft een persoonlijke en gerichte aanpak. Met huiswerkopdrachten als ook gerichte vragen, wat tot nadenken zet. Hierdoor heb ik meer inzicht in mijn sterke en minder sterke kanten, en mijn valkuilen en patronen gekregen. Bij mij heeft het als resultaat gehad dat ik mezelf beter heb leren kennen en dichter bij mezelf sta. Ook ben ik nu in staat om de nodige veranderingen in mijn leven door te voeren, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. In geval je een coaching traject overweegt, dan kan ik Quirijn ten zeerste aanbevelen!
Een allround coach en zeer zeker aan te bevelen!
Door een persoonlijk programma, gebaseerd op mijn wensen en doelen, heeft Quirijn me inzicht gegeven in de verschillende kanten van mijn persoonlijkheid en mij zo geholpen met het zoeken naar een baan die echt bij me past. Quirijn is een allround coach en zeer zeker aan te bevelen!
Ik voel mij weer heel!
Ik heb een coachtraject (7 sessies) gevolgd bij Quirijn om weer in contact te komen met mijn gevoel. Quirijn is oprecht. Hij neemt uitgebreid de tijd voor je, hoort je, gaat opzoek naar passende creatieve oefeningen en stelt zichzelf daarbij kwetsbaar op. Ik heb het traject als intensief en zeer waardevol ervaren. Op het moment dat ik het lastig vind de essentie van mijn gevoel te duiden, pak ik er nog eens een oefening bij. Inmiddels durf ik weer open en oprecht te zijn. Ik voel mij weer heel.

Recercare Coaching is er voor jou!

Lees je hier iets dat herkenbaar voor jou is? Of wat er misschien op lijkt? Of maakt het iets anders in je wakker? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om het te bespreken.
Ook als jouw vraag hier niet bij staat! 
Of plan direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Volg ons
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!